Al vele jaren mogen wij mensen uit de omgeving van het ZuidWestHoek College als trouwe gasten in ons schoolrestaurant ontvangen.
Op maandagavond serveren en koken de derde klas leerlingen het bekende driegangendiner à € 13,25 per persoon. Op woensdagavond wordt er i.v.m. de keuzedelen van de vierde klas een luxe diner gekookt en geserveerd. Dit kan zijn een extra gang of een speciaal themamenu. De prijs van het diner op woensdagavond is € 15,50 per persoon.

Een reservering doorgeven kan alleen via het online reserveringsformulier. Annuleringen kunt u wel telefonisch doorgeven op maandag en woensdag tussen 15.00 uur en 17.00 uur via tel.nr. 0164 21 23 29 / 0164 67 23 02 of per mail via degulleboom@zuidwesthoekcollege.nl.

Bij annulering van uw reservering vragen wij u dringend om minimaal 24 uur van tevoren dit aan ons door te geven. Zo kunnen wij nog andere gasten een plezier doen.

Hoe komt het restaurant aan de naam "De Gulle Boom"?

De naam van ons restaurant is afgeleid van het verhaal van Shel Silverstein. Wij leven vele uren met kinderen onder en tussen de bomen. De boom is voor ons ook symbolisch. We hadden al eerder een boom in het restaurant, gemaakt door de afdeling techniek, en afbeeldingen van bomen zie je overal terug in ons schoolgebouw. Dit boekje en daarmee ook de naam van het restaurant is een filosofische benadering voor jong en oud over hoe wij denken dat je met elkaar hoort om te gaan.